Privacy statement

AVE Twente hecht groot belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is AVE Twente
KvK Enschede nummer: 08141664
Gevestigd te Losser, 7581 VH, Zonnedauwhof 3 .

Cookies

De website hanteert handige en nuttige technieken die het gebruiksgemak verhogen. AVE Twente maakt op de website in het kader van haar diensten gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. AVE Twente vindt het van groot belang dat u weet welke cookies op de website ingezet worden en voor welke doeleinden dat gebeurt.

Op de website worden de volgende cookies geplaatst:

  •  Functionele cookies:
    cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. AVE Twente gebruiken deze cookies bijvoorbeeld om het inloggen op de website mogelijk te maken of instellingen van de pagina te onthouden.

  • Analytische cookies (geanonimiseerd):
    cookies die het gebruik van de website analyseren, zodat AVE Twente de kwaliteit en/of de effectiviteit van haar website en dienstverlening kan verbeteren. Hiervoor wordt gemaakt van de software van Google Analytics. Gemeten wordt hoeveel gebruikers de website bezoeken, op welk tijdstip de website en pagina’s worden bezocht, vanuit welke regio de internetgebruiker de website bezoekt, via welke andere website de gebruiker op de website is gekomen, welke pagina’s worden bezocht (hoe lang en hoe vaak) en in welke volgorde en/of er foutmeldingen zijn opgetreden. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoefte van de gebruikers.

Als onderdeel van de Google Analytics-dienst, plaatst Google een cookie via de website. Google deelt de verkregen informatie alleen aan derden die de gegevens namens het bedrijf verwerken, of wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. AVE Twente heeft hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt, is grotendeels geanonimiseerd. Zo wordt nadrukkelijk niet een compleet IP-adres meegegeven. De data wordt opgeslagen op de servers van Google in de Verenigde Staten. Bij het gebruik van Google Analytics cookies volgt. AVE Twente de aanbevelingen van Autoriteit Persoonsgegevens:
 
AVE Twente heeft een bewerkersovereenkomst gesloten met Google Inc. waarin staat dat Google zorgvuldig om moet gaan met de cookie-informatie;  
Het laatste octet van IP-adressen wordt gecodeerd, in het kader van dataminimalisatie;
De functie 'Gegevens delen' is uitgezet, eveneens in het kader van dataminimalisatie;
AVE Twente gebruikt geen andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies; Persoonlijke informatie wordt niet opgeslagen of gebruikt; Informatie uit Google Analytics cookies delen we nooit met derden.

Welke gegevens worden verwerkt

De gegevens (waaronder persoonsgegevens) die AVE Twente verwerkt vallen onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Gegevens die door gebruikers zijn verstrekt; zoals naam, functie en emailadres. Verwerking van deze gegevens is noodzakelijk om afgenomen diensten te kunnen leveren.
  • Afgeleide gegevens; AVE Twente verkrijgt gegevens door het gebruik van de website; zoals, in het netwerk van AVE Twente bezochte pagina’s, gelezen artikelen, locatie van lezen (op regio niveau), clicks op tekstlinks en advertenties, alsmede gegevens over het gebruik van een platform, tijdstip , gelezen onderwerpen en kliks. Zie hiervoor verder de uitleg over Analytische cookies (geanonimiseerd).

Doel van verwerking

De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren, de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoefte van de gebruikers. Voor het ontvangen van nieuwsbrieven gerelateerd van AVE Twente , voor het deelnemen aan netwerkbijeenkomsten of anderszins evenementen waarvoor inschrijving via de website noodzakelijk of gewenst is, dan wel het deelnemen aan online discussies of fora, kunnen uw gegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over activiteiten, enquêtes en interessante aanbiedingen van onszelf en van zorgvuldig geselecteerde organisaties. We doen dit alleen als u aangeeft dat u hier prijs op stelt (opt-in).

Vastleggen en verwerking van gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen. Deze gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden verstrekt, tenzij AVE Twente daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. De gegevens worden voorts niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking. Naast het functioneel beveiligen van de toegang tot de websites en de hierin opgeslagen informatie worden de websites anderzijds fysiek ontsloten vanuit een Nederlands datacenter om ook fysieke toegang tot de opgeslagen informatie en de websites uit te kunnen sluiten. Het datacenter is ISO27001 gecertificeerd en opgebouwd volgens de TIER III normering. De websites maken gebruik van SSL om communicatie met bezoekers te versleutelen.

Leeftijd

U garandeert AVE Twente dat alle informatie die u verstrekt juist en volledig is en dat u 16 jaar of ouder bent. Als u jonger bent dan 16 jaar, dient u eerst toestemming aan uw ouders/voogd te vragen voordat u gebruik maakt van de website en/of diensten. Door akkoord te gaan met dit privacy statement garandeert u dat u 16 jaar of ouder bent, of dat u de hier bedoelde toestemming verkregen heeft.

Inzage & correctie

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u zijn vastgelegd en/of als u uw persoonsgegevens wilt laten verbeteren, aanvullen of verwijderen, kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van ‘privacy’. Op uw verzoek zal AVE Twente uw persoonsgegevens (laten) verbeteren en/of aanvullen, indien deze onjuist en/of onvolledig blijken te zijn. Tevens zal AVE Twente op uw verzoek uw persoonsgegevens (laten) verwijderen, wanneer uw persoonsgegevens niet ter zake doende blijken te zijn voor het doeleinde van de verwerking, tenzij en voor zover de wet AVE Twente verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Wijziging privacy statement

Het kan voorkomen dat het privacy statement van AVE Twente wordt uitgebreid of gewijzigd. Het is daarom handig dit privacy statement regelmatig te raadplegen.

Contact

Voor vragen over dit privacy statement kunt u contact opnemen met AVE Twente,
via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘privacy’ of ‘cookie’.