AVE-Twente legt voor u alle bijzondere en speciale gebeurtenissen sfeervol en met gevoel vast

 

Bedrijven:

U wilt een bedrijfsreportage, promotie-, instructie- of reclame film van uw bedrijf? Dan bent u bij AVE-Twente aan het juiste adres. neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Tevens kunnen wij uw bedrijfsfeesten vastleggen en bieden we ondersteuning van beeld en geluid bij presentaties enz.

 

Scholen & verenigingen:

Voor scholen en verenigingen leggen we graag toneel-, musical- en muziek uitvoeringen vast, zodat er op een later moment nog eens van genoten kan worden.

 

Levensgebeurtenissen:

Steeds meer mensen kiezen ervoor om één van de belangrijkste, zoniet dé belangrijkste dag van hun leven, vast te leggen door middel van een trouwreportage.
Maar dan wel op een professionele manier, want de bruidsfoto’s laat u toch ook niet door uw buurman maken ?

U kent het wel: Oom Henk die met zijn videocamera wel even een trouwreportage maakt van uw huwelijksdag. Meestal goed bedoeld, maar meestal is het resultaat niet wat u gewild had.
Wij bieden u een totaalpakket waarbij wij u en uw partner de gehele dag discreet volgen met een camera. Wilt u een opgesplitste trouwreportage van bijvoorbeeld enkel de huwelijksmis en de receptie of trouwfeest, dan kan dat natuurlijk ook.

Van de fotoreportage kunnen wij ook een videoclip op muziek maken met een aantal leuke effecten.

 

Naast trouwreportages is er ook steeds meer vraag om de uitvaart van een overleden dierbare vast te leggen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Voor al ons werk geldt dat het mogelijk is uw reeds bestaande beeldmaterialen te verwerken. Bijvoorbeeld oude fragmenten van een 8mm film, 16mm film, VHS, DV of oude foto's kunnen verwerkt en gedigitaliseerd worden.

Het overzetten van oude 8 en 16 mm film gebeurt middels het door AVE-Twente zelf ontwikkelde Telecine (Panter 1) apparaat welke er voor zorgt dat 54 en 48 beeldjes per/sec aangepast worden op 50 beeldjes per/sec welke nodig zijn voor de digitale beeldbewerking.